Workshops (Spreken met beelden)

Workshops (Spreken met beelden)


De workshops zijn voor kinderen vanaf 4 tot 99 jaar. We raden aan om eerst op snuistertocht te gaan, en dan aansluitend een workshop in te plannen, maar je kan ook enkel voor een workshop inschrijven.


Er zijn twee blokken van telkens 3 workshops waaruit je kan kiezen;

Blok 1: 14u45 - 15u20
Blok 2: 16u00 - 16u40

Aansluitend aan de workshops, nodigen we je uit voor de Raad der Vies* Wijze Wijzen
 

Vriendje van hout 

Workshop beeldende kunst Els

“Vriendje van hout”- tijdens deze workshop gaan we aan de slag met resthout uit het atelier van Koen Vanmechelen. We bouwen, timmeren onze eigen vriendelijke minireus die we daarna overal kunnen meenemen.

Workshop onder leiding van Els De Ceuster, ism studenten van de Educatieve Masteropleiding Beeldende kunsten PXL MAD Hasselt.

Spreken met je lichaam

Workshop beweging Liesbet

Spreken met je lichaam - Ben jij een beweger of hou je van acteren? Dan is deze workshops zeker iets voor jou! We gaan aan de slag met spelelementen uit dans en theater. We ontdekken hoe we ons lichaam kunnen gebruiken om beelden op te bouwen en gevoelens uit te drukken. LABIOMISTA is ons speelveld en inspiratiebron om te ontdekken, improviseren en tonen.

Workshop onder leiding van Liesbet Hermans. Ze is transdisciplinair kunstenaar en actief als docente dansexpressie, bewegingstheater en creativiteit aan verschillende hogescholen en culturele organisaties in Vlaanderen.

Daar zit muziek in

Workshop muziek - Chaz

Tijdens deze workshop zal je zelf door middel van verschillende instrumenten (trommels, piano, synthesizers, producen op de computer) de melodie/muziek van je dromen kunnen creëren.
Aan het einde van de workshop krijg je de mogelijkheid je eigen song terug mee naar huis te nemen.

Workshop onder begeleiding van Chaz (Jonas Thys). Lid van voormalig Goeie Jongens collectief, Chaz & Djalu en Artist in residency bij C-mine.