Open Studio zondag 28 mei 2023

Koen Vanmechelen - Open Studio - foto Annika Wallis

Unieke toegang tot de Studio van Koen Vanmechelen

 

Op zondag 28 mei is het Dag van de Cosmogolem op LABIOMISTA! Tijdens dit benefietfeest vieren we de kracht van kinderen en jongeren. Thema dit jaar is beeldspraak/figure of speech.

Koen Vanmechelen stelt tijdens de Dag van de Cosmogolem uitzonderlijk zijn studio open voor alle bezoekers tussen 14u en 16u30.

Tijdens de Open Studio krijg je een unieke blik in het bijzondere gebouw The Battery. Vanmechelens studio is veel meer dan een ruimte om in te schilderen of te beeldhouwen. Het is een plek van actie en reflectie, waar energie opgewekt wordt. Waar nieuwe werken ontstaan en kunst, wetenschap en filosofie samenkomen. Ontdek Vanmechelens kuntwerken die vorig jaar nog te zien waren in het gerenommeerde Uffizi in Firenze en de installaties die klaarstaan om de rest van de wereld in te trekken!

Praktisch

Boek een ticket voor een bezoek aan LABIOMISTA op 28 mei 2023, hierbij is het bezoek aan Studio Koen Vanmechelen inbegrepen (mogelijk tussen 14u - 16u30). Genkenaren en kinderen & jongeren t.e.m. 18 jaar hebben gratis toegang.