Eten & drinken

Er is bewust voor gekozen om geen horeca te voorzien in het park. LABIOMISTA wil hiermee de initiatieven en handelaars uit de buurt ondersteunen. Eten en drinken in het park is toegelaten, maar niet in de gebouwen (met uitzondering van het parkpaviljoen LabOvo). Neem je eigen lunch mee maar gebruik zo veel mogelijk herbruikbaar verpakkingsmateriaal. Je kan ook een picknickmand bestellen, meer informatie onderaan. Er is drinkbaar water beschikbaar in het onthaalgebouw: gebruik een herbruikbare fles of koop er één in de shop.

Nomadland

Vlak aan LABIOMISTA ligt Nomadland, de ontmoetingsplaats bij uitstek die de buurt met LABIOMISTA verbindt. Bij de volkstuintjes en picknickplekken staan verschillende kleurrijke pipowagens die lokale food & drinks aanbieden. De wagens werden gebouwd door de buurt, naar een concept van Koen Vanmechelen en in samenwerking met de Stad gerealiseerd. De buurt baat het initiatief zelf uit, dus kom zeker de unieke sfeer opsnuiven.

Picknicken is altijd mogelijk, de pipowagens zijn open op specifieke momenten.

Alle zaterdagen en zondagen kan je tussen 12u en 20u op Nomadland terecht voor food & drinks.

Tot eind augustus zal de bar ook open zijn op donderdagnamiddag.

Kom je met een groep van meer dan 20 personen LABIOMISTA bezoeken? En wil je graag samen picknicken of iets kleins eten en drinken op het gezellige Nomadland? Neem contact op en dan kunnen we de pipowagens voor jouw gezelschap openen.

Contactpersoon: Alex Laenen - 0485 62 67 01 - alexlaenen@hotmail.com

Picknickmand
(van 1 april tem eind september)

 

Heerlijk picknicken op Nomadland of LABIOMISTA? Hier vind je verschillende picknickformules die je kan bestellen.

Levering van picknickmanden kan op alle openingsdagen van LABIOMISTA. Gelieve minstens één dag op voorhand te bestellen en af te halen in het onthaalgebouw van LABIOMISTA.

Handelaars op wandelafstand

Met de fiets of met de wagen

  • Raineri Italiaanse delicatessen, supermarkt & restaurant
  • Zaveldriesstraat, diverse handelaars
  • Hoevenzavellaan, diverse handelaars

In deze levendige straten op een boogscheut van LABIOMISTA vind je verschillende buurtwinkels, bakkers en restaurants uit alle windstreken.

Vraag in het onthaalgebouw van LABIOMISTA naar de gratis fietskaart en kaart met Genkse hotspots.