Mixed Menu Kiosk

Mixed Menu Kiosk foto Kris Vervaeke

Mixed Menu Kiosk

Mixed Menu Kiosk is een nieuw hands-on activeringsproject met jongeren tussen 18 en 30 jaar als doelgroep. Het is een innovatief activeringsatelier rond opleiding, tewerkstelling en sociale integratie. Het project heeft de Koning Boudewijnlaan in Nieuwe Kempen, Zwartberg als uitvalsbasis.

Bij Mixed Menu Kiosk worden jongeren op een laagdrempelige manier ontvangen om hen te helpen hun talenten te ontdekken en verder te ontwikkelen. Dat doen we met concrete en diverse projecten in de buurt, waarbij ze échte ervaringen opdoen die resulteren in specifieke skills en attitudes die hen helpen om zich vlotter te bewegen op de arbeidsmarkt.

In het project bundelen diverse partners hun krachten en expertise om deze doelgroep van maatschappelijk kwetsbare jongeren te begeleiden naar werk binnen de reguliere of sociale tewerkstelling. Hierbij staan de jongere én de werkgever centraal in een op maat uitgewerkt traject met de begeleiders van Mixed Menu Kiosk.

  • Locatie: Koning Boudewijnlaan 17, 3600 Genk
  • Contact: Gaye Göktas (projectcoördinator) – gaye.goktas@groepintro.be – 0472/80 03 06

 

Credits

Mixed Menu Kiosk komt tot stand in een unieke samenwerking tussen Groep INTRO vzw, de RegenbOog vzw, Assjette vzw, Stad Genk, OpUnDi Genk, en LABIOMISTA/Studio Koen Vanmechelen en wordt ondersteund door N-Power en Stad Genk.

Het project maakt deel uit van LaVieBreede, een inhoudelijk en infrastructureel meerjarenplan dat Koen Vanmechelen ontwikkelde als inspiratie voor de verdere ontwikkeling van een duurzaam en dynamisch ecosysteem dat het noorden van Genk omsluit en verbindt.

Logo's Partners Kiosk