Uncomfortable, Expo Art Flow

Zwolle (NL)
21 mei - 04 september 2022

Het kunstwerk Uncomfortable van Koen Vanmechelen is te zien in de eerste editie van de expositie Art Flow in Zwolle. Art Flow Zwolle presenteert kunstwerken van internationale en Zwolse kunstenaars. Hun werk is te zien op verschillende locaties in de stad, die samen een bijzondere kunstroute vormen.

De Noord-Hollandse stad Zwolle plaatst beeldende kunst al jaren prominent in het stadsbeeld; zij stimuleert kunstenaars op allerlei manieren en heeft met het museum De Fundatie, dat zijn artistiek directeur Dr. Ralph Keuning heeft en in de loop der jaren rijkelijk is bedeeld met talrijke schenkingen uit particuliere collecties, een museum van wereldformaat.

Beeldhouwer Ronald A. Westerhuis, die een atelier heeft in Zwolle, werkte samen met de Belgische galeriehoudster Annelies Ysebaert om dit project te realiseren. Het resultaat is een expositie die de straten van Zwolle zal vullen. Naast Ronald A. Westerhuis brengt deze eerste editie werk van Koen Vanmechelen , Philip Aguirre y Otegui, Stefaan Van Biesen, Guillaume Bijl, Caroline Coolen, Luc Deleu, Stief DeSmet, Els Dietvorst, Agnes Duijves, Maen Florin, Dr Gindi, Eudald De Juana, Nicolas Lavarenne, Alexandra Leyre Mein, Jason Meyrs, Ria Paque, Arne Quinze, en Yves Velter.

Tentoonstelling info 
Koen Vanmechelen
Art Flow Zwolle
Op verschillende locaties: Coolwater Harculo, RAW Space, Academiehuis, Langhuis, Stadshuis, Anningahof
21/5 ➔ 4/9
Curator: Annelies Ysebaert

Meer informatie