Vacature Sitemanager LABIOMISTA

© Koen Vanmechelen 2018 Photo by Kris Vervaeke - kopie.jpeg

Vacature Stad Genk

Sitemanager LABIOMISTA

Graad Av - in voltijds contractueel verband

 

LABIOMISTA is het permanente en evoluerende kunstwerk van Koen Vanmechelen i.s.m. stad Genk. Het ambitieuze project opende de poorten in 2019 en wist al zo’n 100.000 bezoekers aan te trekken. Toch blijft het in de eerste plaats een inhoudelijk project waar, naar het internationale concept van Vanmechelens Open University of Diversity, vanuit kunst en kruisbestuiving nieuwe ideeën en initiatieven ontstaan rond diversiteit, ecologie, mensenrechten, etc. De sitemanager neemt de dagdagelijkse leiding over de bezoekerssite LABIOMISTA en is verantwoordelijk voor de lokale verankering en verrijking van de Open University of Diversity. Hij/zij zorgt er zo mee voor dat LABIOMISTA een katalysator wordt voor de buurt en de stad. Ben je geboeid door kunst, wetenschap en maatschappelijk relevante thema’s zoals diversiteit en duurzaamheid en wil je ook daadwerkelijk projecten realiseren? Stel je dan zeker kandidaat om mee te werken aan dit toekomstgerichte project.

Je profiel?

Je hebt een masterdiploma + 4 jaar relevante ervaring.

Wat mag je verwachten?

  • Een unieke werkomgeving.
  • Een brutomaandloon (afhankelijk van relevante ervaring en anciënniteit) tussen 3170,07 EUR en 5252,02 EUR, aangevuld met diverse extralegale voordelen.
  • Voor deze functie wordt er een wervingsreserve, in statutair/contractueel verband, aangelegd en wordt relevante ervaring in de privésector of als zelfstandige geldelijk gevaloriseerd tot een maximum van 15 jaar.

Interesse?

  • Geldig solliciteren is enkel mogelijk via het inschrijvingsformulier op www.jobsolutions.be/register/6621, ten laatste op 29 november 2020.
  • Voor meer inlichtingen over deze selectieprocedure kan je contact opnemen met de Dienst Personeel via werving@genk.be. Met inhoudelijke vragen over de functie kan je terecht bij Kathleen Monard via kathleen.monard@genk.be.

Uitgebreide jobtoelichting via jobwebsite stad Genk