Geannuleerd - Open Studiodag op zondag 8 november

I.k.v. van de verstrengde maatregelen van de Vlaamse Regering (27.10.2020) kan de Open Studiodag niet doorgaan. LABIOMISTA blijft vanaf donderdag 29.10.2020 geopend als wandelgebied, maar alle gebouwen zijn gesloten.

The Battery vormt het hart van LABIOMISTA. Het gebouw, ontworpen door Mario Botta, huist de kunstenaar zijn atelier, opslag en burelen voor zijn team. Binnen deze indrukwekkende muren, creëert Vanmechelen zijn kunstwerken, worden nieuwe ideeën bedacht, projecten opgestart en tentoonstellingen voorbereid. Hier wordt, in alle stilte, de energie opgewekt en naar elders doorgestuurd.

Tijdens de Open Studiodag krijg je een exclusieve blik achter de schermen en kan je binnentreden in het creatieve proces van deze intrigerende kunstenaar. Meteen ook de laatste kans voor een bezoek aan LABIOMISTA. Daarna sluit het park namelijk de deuren voor een winterstop. In het voorjaar worden bezoekers opnieuw verwelkomd met nieuwe installaties en projecten.

Een toegangsticket voor LABIOMISTA op 8 november geeft automatisch toegang tot de studio. Wel dien je je ticket op voorhand te kopen. Plaatsen zijn beperkt en je krijgt een specifiek tijdsslot voor je bezoek toegewezen.