Fiesta del CosmoGolem

LABIOMISTA
05 april 2020

Jong en oud is welkom tijden het internationale Fiesta del CosmoGolem op zondag 5 april 2020. Een kinderrechtenbenefiet met centraal de CosmoGolem, het grote houten beeld waarmee kunstenaar Koen Vanmechelen wereldwijd lokale gemeenschappen de hand reikt in hun streven naar betere kinderrechten.

Het dagprogramma omvat drie componenten. Aan de speakers' corner passeren onder andere choreograaf-schrijver Ish Ait Hamou, kunstenares Maria Guzman, Arnaud Raskin (Mobile School en StreetWize) en Hilde Haeren (Campus O³ - Huis van het Kind Genk).

Voor kinderen zijn er doorlopende workshops en voorleeshoekjes. Tot slot er opnieuw Nomadland, de gezellige ontmoetingsplek van de buurt met food & drinks en animatie.

De Noche del CosmoGolem start vanaf 19u00 met een bijzondere muzikale performance gecreëerd door Koen Vanmechelen samen met B-Classic rond het marmeren beeld van de CosmoGolem. Klassieke muziek met experimentele inslag, opgevoerd door meer dan 100 muzikanten; professionelen en lokale enthousiastelingen.
De plaatsen zijn beperkt en tickets zijn te bestellen via deze link.

 

Meer info over het volledige programma & voorverkoop steun-en inkomkaarten binnenkort online!