Jobs & Vrijwilligers

Jobs & vrijwilligers

Sinds de opening in juli 2019 mochten we al bijna 100.000 bezoekers ontvangen, uit België en ver daarbuiten. De medewerkers van LABIOMISTA ontvangen deze bezoekers met open blik en helpen hen enthousiast verder. Wil jij ook je schouders zetten onder LABIOMISTA?

Vacatures Stad Genk

Vaste medewerkers van LABIOMISTA functioneren binnen het personeelskader van Stad Genk. Vacatures worden gepubliceerd via de website van de stad.

Vacatures LABIOMISTA

1. Vrijwilliger

LABIOMISTA heeft sinds de opening een actieve en enthousiaste groep van vrijwilligers kunnen aantrekken die het beste van zichzelf geven om bezoekers in goede omstandigheden te ontvangen. Momenteel maken we een onderscheid van twee types van vrijwilligers: 1. vrijwilligers die meehelpen met waarborgen van maatregelen in de strijd tegen Covid-19 2. vrijwilligers die meehelpen tijdens evenementen zoals Fiesta del CosmoGolem of de OpUnDi Sundays (themazondagen rond topics van de Open University of Diversity Genk zoals mensenrechten, ecologie en duurzame voeding).

Functieprofiel vrijwilliger

2. Back-up conciërge (vrijwilliger)

Bij het onderhouden van het Cosmopolitan Culture Park en het controleren van alle publieke ruimtes komt dagelijks heel wat kijken. Gaande van het checken van de dierenweides, het ledigen van de vuilnisbakken tot het afsluiten van het park. Op dagen dat de conciërge niet aanwezig is, wordt het team van back-up concièrges ingeschakeld om deze taken uit te voeren.

Functieprofiel back-up conciërgie

3. Flexibele onthaalmedewerker (25-dagen systeem)

Als onthaalmedewerker ben je het eerste aanspreekpunt van bezoekers. Je draait mee in het weekend, op feestdagen en schoolvakanties, binnen het team van vaste onthaalmedewerkers. Dit binnen het wettelijke kader van de '25-dagen regeling' waarbij je een maximum van 25 dagen per kalenderjaar kunt worden ingeschakeld. Voor deze functie zijn een goede talenkennis, computervaardigheden en goede communicatieskills een meerwaarde.

Functieprofiel flexibele onthaalmedewerker

Inschrijven

Spreekt één van deze functies jou aan? Schrijf je dan in en wij nemen contact met je op. Wil je graag meewerken aan LABIOMISTA in 2021? Stuur je inschrijving dan door vóór 28 februari 2021 en noteer alvast het infomoment van 4 maart 2021 in je agenda.

Inschrijvingsformulier 2021

Contact & info

Onthaalbalie LABIOMISTA: Marcel Habetslaan 60, 3600 Genk

+32 89 65 55 90

info@labiomista.be