Jobs & Vrijwilligers

Jobs & vrijwilligers

Sinds de opening in juli 2019 mochten we al meer dan 130.000 bezoekers ontvangen, uit België en ver daarbuiten. De medewerkers van LABIOMISTA ontvangen deze bezoekers met open blik en helpen hen enthousiast verder. Wil jij ook je schouders zetten onder LABIOMISTA?

Schrijf je in voor het infomoment op 15 maart 2022

Vacatures Stad Genk

Vaste medewerkers van LABIOMISTA functioneren binnen het personeelskader van Stad Genk. Vacatures worden gepubliceerd via de website van de stad.

 

Vacature 'Educatieve gids-kruisbestuiver'

LABIOMISTA is momenteel op zoek naar nieuwe educatieve gidsen (kruisbestuivers) om onze jonge bezoekers op inspirerende wijze rond te leiden. Er vindt een infomoment plaats op 15 maart 2022, gelieve je hier voor in te schrijven vóór 7 maart.

Functieomschrijving Educatieve gids-kruisbestuiver

 

Vacatures LABIOMISTA

1. Vrijwilliger

LABIOMISTA heeft sinds de opening een actieve en enthousiaste groep van vrijwilligers kunnen aantrekken die het beste van zichzelf geven om bezoekers in goede omstandigheden te ontvangen. Ze helpen mee met de dagdagelijkse operationele taken alsook bij evenementen en Nomadland.

Er vindt een infomoment plaats op 15 maart 2022, gelieve je hier voor in te schrijven vóór 14 maart.

Functieprofiel vrijwilliger

2. Back-up conciërge (vrijwilliger)

Bij het onderhouden van het Cosmopolitan Culture Park en het controleren van alle publieke ruimtes komt dagelijks heel wat kijken. Gaande van het checken van de dierenweides, het ledigen van de vuilnisbakken tot het afsluiten van het park. Op dagen dat de conciërge niet aanwezig is, wordt het team van back-up conciërges ingeschakeld om deze taken uit te voeren.

Er vindt een infomoment plaats op 15 maart 2022, gelieve je hier voor in te schrijven vóór 7 maart.

Functieprofiel back-up conciërgie

3. Flexibele onthaalmedewerker (300-uren systeem)

Als onthaalmedewerker ben je het eerste aanspreekpunt van bezoekers. Je draait mee in het weekend, op feestdagen en schoolvakanties, binnen het team van vaste onthaalmedewerkers. Dit binnen het wettelijke kader van de '300-uren regeling' waarbij je een maximum van 300 uren per kalenderjaar kunt worden ingeschakeld. Voor deze functie zijn een goede talenkennis, computervaardigheden en goede communicatieskills een meerwaarde.

Er vindt een infomoment plaats op 15 maart 2022, gelieve je hier voor in te schrijven vóór 14 maart.

Functieprofiel flexibele onthaalmedewerker

Inschrijven

Er vindt een infomoment plaats op 15 maart 2022, gelieve je hier voor in te schrijven vóór 14 maart.

Inschrijvingsformulier 2022

Contact & info

Onthaalbalie LABIOMISTA: Marcel Habetslaan 60, 3600 Genk

+32 89 65 55 90

info@labiomista.be

 

Stage LaMouseion

LABIOMISTA/Studio Koen Vanmechelen is op zoek naar een of meerdere enthousiaste stagiaires voor de algemene ondersteuning van Het Ondenkbare Experiment in de zomer 2022; een grensverleggend project dat een stem wil geven aan de nieuwe generatie.

We verkiezen ononderbroken stageperiodes van minimum 4 weken, in de periode april - september.

Functieprofiel stagiaire Het Ondenkbare Experiment